Controle voorwaarden

Je algemene voorwaarden zijn belangrijker dan je denkt! Goede algemene voorwaarden komt professioneel over op je potentiƫle klanten en daarnaast zorgen ze onder andere voor beperking van je aansprakelijkheid. Dat is de reden waarom beroepsverzekeringen vaak eisen dat je algemene voorwaarden hanteert. Maar hoe weet je dat jouw algemene voorwaarden goed, volledig en juridisch correct zijn? En nog up to date? En, ook niet bepaald onbelangrijk, prettig leesbaar voor je klanten?

Laat Inge Heijna van Calvin Legal (Contact) je voorwaarden checken! Zij kijkt niet alleen naar de volledigheid van jouw algemene voorwaarden, maar controleert natuurlijk ook of ze juridisch gezien kloppen en kijkt 'on the fly' ook meteen maar even naar het taalgebruik. Want het is niet alleen belangrijk dat je algemene voorwaarden op alle fronten kloppen, maar ook dat ze goed leesbaar zijn en bij jouw bedrijf passen! 

En last but certainly not least: je krijgt ook tips over hoe om te gaan met je algemene voorwaarden, zodat die van jou van toepassing zijn en niet die van de andere partij! En dat alles voor een vaste prijs!

Print